Budyń jaglany o smaku cappuccino - wanilia z bananem, tahini, nutellą, masłem orzechowym i czekoladą
Taki podwójny, coś innego niż zwykle. Mam fazę na budynie. A jako dodatek wszystko... Po prostu nie mogłem się zdecydować.
Wczoraj były imieniny taty, niedługo pochwalę się tortem.
Blog mi się po woli nudzi.
**
(v)
Makaron z cukinii z pieczarkami, cebulą, kalafiorem, brokułem i pomidorem
Blog Ci się nudzi ? Oj ...
OdpowiedzUsuńa jaglany duet - boski !
Ale cudowna jaglanka. Kocham je pod każdą postacią, z każdymi dodatkami, ale ta jest wspaniała :)
OdpowiedzUsuńZapraszam . https://jaglusia.wordpress.com/
jak pysznie :d
OdpowiedzUsuńSmak jaglanki brzmi ciekawie, nigdy nie robiłam jeszcze takiej o smaku cappucino. Wygląda bardzo smacznie ;)
OdpowiedzUsuń