Zamrożony sernik truskawkowo-malinowy z mleczkiem kokosowym i owocami
Muszę zrobić taką pełnowymiarową wersję.
Zaskoczył mnie lichy poranek. Zimny i deszczowy. Mam nadzieję, ze reszta dnia będzie zupełnie inna.
**
(v)
Makaron ryżowy a'la sushi
z ogórkiem, awokado, chrzanem i sosem sojowym
(ps. nie jadłem nigdy sushi, to tylko luźna interpretacja :P)
cudowne sniadanie!
OdpowiedzUsuńZapraszam do mnie! :)
Robiłeś go z przepisu na zwykły sernik? Jak długo mroziłeś, żeby nie połamać zębów przy jedzeniu? :)
OdpowiedzUsuńJest na zimno. Twaróg+owoce+żelatyna+mleczko -zblendowalem i zamrozilem przez noc. Mama wyjela go ok 40 minut wcześniej zanim go zjadlem
UsuńDzięki :)
Usuń