Kokosowe placki greckie z duszoną gruszką, jogurtem greckim i olejkiem karmelowym
Na jogurcie greckim i z mąką kokosową
To chyba moje ulubione placki. Miękkie, puszyste, delikatne. I z gruszką - mioodzio.
A olejek (który jest do kaw) jest słodki!
Kontrolowanie czasu smażenia placków kokosowych jest całkiem skomplikowane.
Co one takie czarne? ;p
OdpowiedzUsuńTe na mące kokosowej trochę inaczej się smażą, nie mam jeszcze z nimi wyczucia. :)
UsuńNigdy nie jadłam placuszków na jogurcie greckim, będę musiała spróbować! :)
OdpowiedzUsuńTo są moje ulubione :D
UsuńKoniecznie spróbuj jeszcze tych na bieluchu i jogurcie bałkańskim ;>
OdpowiedzUsuńBałkański, hmm. Muszą być genialne, uwielbiam bałkański!
UsuńLodzio-miodzio :D Świetny kolorek mają te placuchy!
OdpowiedzUsuńSą jedynie przypalone :D
Usuńmógłbyś podać dokładne proporcje? muszę je koniecznie zrobić
OdpowiedzUsuńprzepis podlinkowany, tylko że 1/4 mąki zastąpiłem kokosową :)
Usuń