piątek, 8 stycznia 2016

Szarlotka czy owsianka?


Kremówkowa owsianka z jogurtem greckim, jabłkiem i olejkiem "apple pie"
cynamonem i tymiankiem

Owsianka na kremówce jest obłędna. Wystarczył jej niewielki dodatek (50 ml), a całość była taka delikatna. Do tego zapomniane jabłko w nieśmiertelnym połączeniu z tymiankiem, oraz dopełnienie - olejek o smaku szarlotki. To na prawdę smak szarlotki, kruchej i słodkiej!


6 komentarzy:

  1. No proszę, widzę, że stawiamy dziś na jabłka :D
    Ja jednak preferuję szarlotkę z pieca :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Właśnie dlatego uważam, że owsianka to najlepsze śniadanie, można wyczarować tyle rożnych smaków w zdrowej wersji :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jestem pewna, że dodatek kremówki wzbogacił smak owsianki - wygląda pysznie :)

    OdpowiedzUsuń