Kremówkowa owsianka z jogurtem greckim, jabłkiem i olejkiem "apple pie"
cynamonem i tymiankiem
Owsianka na kremówce jest obłędna. Wystarczył jej niewielki dodatek (50 ml), a całość była taka delikatna. Do tego zapomniane jabłko w nieśmiertelnym połączeniu z tymiankiem, oraz dopełnienie - olejek o smaku szarlotki. To na prawdę smak szarlotki, kruchej i słodkiej!
No proszę, widzę, że stawiamy dziś na jabłka :D
OdpowiedzUsuńJa jednak preferuję szarlotkę z pieca :D
Za taką z pieca też bym dużo dał :)
UsuńWłaśnie dlatego uważam, że owsianka to najlepsze śniadanie, można wyczarować tyle rożnych smaków w zdrowej wersji :)
OdpowiedzUsuńZgadzam się ;>
UsuńA jakiś czas temu miseczkowe śniadania były dla mnie nudne haha
UsuńJestem pewna, że dodatek kremówki wzbogacił smak owsianki - wygląda pysznie :)
OdpowiedzUsuń