poniedziałek, 8 lutego 2016

1/7 Niespotykana owsianka z bordowym akcentem


Kremowa owsianka z karmelizowanym burakiem w miodzie i tymiankiem

Gotowana z kremówką.

Tak mnie jakoś wzięło... 


5 komentarzy:

  1. Ale pomysł! To musiało być pyszne :) Buraczek ma świetny kolor.

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam buraka na słodko! Wyobrażam sobie, jak wspaniale musiał smakować z kremową śmietanką... :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Takiego pomysłu jeszcze nie widziałam. :o
    zaskakujące i zapewne dobre.

    OdpowiedzUsuń
  4. Do wczorajszego komentarza- bordowy nie będziesz, ja od taaak długiego czasu zajadam się codziennie surowymi burakami, a wciąż jestem bardziej pomarańczowa od marchwi i dyni xD Na mleczku kokosowym taka owsianka pewnie też byłaby idealna <3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wtedy to już kompletny kosmos! Od marchewki też miałem w grudniu odbarwienie :)

      Usuń