sobota, 12 marca 2016

Wszystko w jednym



Fasolowe ciasto bananowo -kokosowo - orzechowe z dżemem z czarnej porzeczki

Z bananem, mąką kokosową i masłem orzechowym. A dżem głównie w środku.

Te strączkowe wypieki są moimi ulubionymi. Nie dość, że wychodzą pyszne, to jeszcze są sycące i nie trzeba się bać, że nie wyjdą.
A ten łączył w sobie wyjątkowo wiele smaków. 

5 komentarzy:

  1. Uwielbiam fasolowe cuda, ale niestety rzadko je robię...

    OdpowiedzUsuń
  2. te wypieki bardziej smaukuja Ci na zimno czy odrazu [ po wyjeciu z pieca?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie ma różnicy, i tak i tak smakuje dobrze. A jak coś, to zawsze mozna podgrzać ;)

      Usuń
  3. Ciasto na śniadanie to jest to <3

    OdpowiedzUsuń