niedziela, 17 lipca 2016

Duet jaglany



Budyń jaglany o smaku cappuccino - wanilia z bananem, tahini, nutellą, masłem orzechowym i czekoladą

Taki podwójny, coś innego niż zwykle. Mam fazę na budynie. A jako dodatek wszystko... Po prostu nie mogłem się zdecydować.

Wczoraj były imieniny taty, niedługo pochwalę się tortem.
Blog mi się po woli nudzi.

**
(v)
Makaron z cukinii z pieczarkami, cebulą, kalafiorem, brokułem i pomidorem




4 komentarze:

  1. Blog Ci się nudzi ? Oj ...
    a jaglany duet - boski !

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale cudowna jaglanka. Kocham je pod każdą postacią, z każdymi dodatkami, ale ta jest wspaniała :)
    Zapraszam . https://jaglusia.wordpress.com/

    OdpowiedzUsuń
  3. Smak jaglanki brzmi ciekawie, nigdy nie robiłam jeszcze takiej o smaku cappucino. Wygląda bardzo smacznie ;)

    OdpowiedzUsuń