środa, 27 lipca 2016

Zamrożony sernik


Zamrożony sernik truskawkowo-malinowy z mleczkiem kokosowym i owocami

Muszę zrobić taką pełnowymiarową wersję.
Zaskoczył mnie lichy poranek. Zimny i deszczowy. Mam nadzieję, ze reszta dnia będzie zupełnie inna.

**

(v)
Makaron ryżowy a'la sushi
z ogórkiem, awokado, chrzanem i sosem sojowym

(ps. nie jadłem nigdy sushi, to tylko luźna interpretacja :P)




4 komentarze:

  1. cudowne sniadanie!
    Zapraszam do mnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Robiłeś go z przepisu na zwykły sernik? Jak długo mroziłeś, żeby nie połamać zębów przy jedzeniu? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jest na zimno. Twaróg+owoce+żelatyna+mleczko -zblendowalem i zamrozilem przez noc. Mama wyjela go ok 40 minut wcześniej zanim go zjadlem

      Usuń