niedziela, 7 lutego 2016

0/7 Posolony karmel - wegańskie lody śniadaniowe


Nanaice cream Solony Karmel z puree z dyni, daktylami i masłem orzechowym

Banan, szpinak, daktyle, kakao, masło orzechowe.


To było imponujące. Przekonuję się do lodów w godzinach rannych.
I nie chcę zapeszać, ale już niedługo będzie można robić zdjęcia w świetle dziennym <3


A od jutra zaczynam mój "tydzień z burakiem".
Przez calutki tydzień w śniadaniu, i nie tylko, towarzyszył mi będzie czerwony przyjaciel. 

8 komentarzy:

  1. Bardzo rzadko jadam na śniadanie lody, ale głównie dlatego, że boję się, że stanie się coś mojemu blenderowi :D
    Uwielbiam wszystko o smaku słonego karmelu!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja nie jem często, bo o 7 nie wypada budzić rodziny. Ale korzystając z okazji, że nikt nie spał udało mi się zrobić lody :)

      Usuń
  2. Wszystko wygląda pysznie ;)
    Ugotowałam właśnie cały gar buraków, więc też mi będą one towarzyszyły przez najbliższy tydzień :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Lodowa piąteczka Buraku ;D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. W następną niedzielę będę bordowy haha :D

      Usuń