Rabarbarowy budyń jaglany z ananasem i miętą
Dlaczego tak długo zbierałem się taki budyń? Nie wiem. Następnym razem (a będzie niedługo!) muszę go dokładniej zmiksować.
W sumie to całość powstała bardzo przypadkowo. Rabarbar miał być na wierzchu, a jakoś się stało, ze wpadł do środka, pod blender. A ananas też niewinnie tutaj wpadł, bo mama robiła sałatkę robiła, i jakoś jej został.
Muszę zrobić taki budyń, jak krem do tarty. On był nieziemski.
**
O ile sam naleśnik z farszem to przebój (który na pewno powtórzę) to sos był słodki do granic możliwości. Musiałem ścierać go ściereczką! :P Zdecydowanie lepszy byłby sos śmietankowy.
**
Urodzinowy lunch w Manekinie
Mój naleśnik z białymi michałkami i malinami oraz sos czekoladowy; naleśnik kuzynki Rafaello z bananami
O ile sam naleśnik z farszem to przebój (który na pewno powtórzę) to sos był słodki do granic możliwości. Musiałem ścierać go ściereczką! :P Zdecydowanie lepszy byłby sos śmietankowy.
Ananas i mięta - super połączenie :)
OdpowiedzUsuń